Over mij

Gefeliciteerd met je zwangerschap!

Leuk dat je interesse hebt in ZwangerFit Emmen! Bij ZwangerFit Emmen bereid je je op een prettige en praktische manier voor op de bevalling.

Ik ben Ellen Streur-Wever, fysiotherapeute, moeder van Tristen en Linthe (12 en 9 jaar). Ik leer je alles wat je wilt weten om je goed op de bevalling voor te bereiden en eventuele klachten tijdens je zwangerschap te voorkomen.

Wat is ZwangerFit® Emmen?

ZwangerFit® is een gezellige cursus voor zwangeren! In de les trainen zwangeren van vanaf 12 weken tot
soms wel 41 weken, zolang als ze het vol kunnen houden. Vaak komen ze echt tot het eind omdat ze het fijn vinden om nog iets te kunnen doen en omdat ze zich er prettig bij voelen. 

Er zijn actieve lessen en theorielessen. Je kunt kiezen om alleen te komen oefenen/sporten of om het te combineren met de pufcursus. Deze bestaat uit een les van 1,5 uur met de vrouwen en een les van 1 uur met de mannen erbij.

Voordeel van deelname aan deze groep is dat de fitheid en spierkracht van alle spieren langer behouden blijft of zelfs wordt verbeterd. Ook kan er al vroeg in de zwangerschap preventief getraind worden en advies gegeven worden op gebied van bekken- en bekkenbodemspieren.

ZwangerFit® bevordert het herstel en terugkeer naar het activiteitenniveau van voor de zwangerschap. Na de geboorte van de baby kan er al vanaf 4 tot 6 weken na de bevalling geoefend worden tot zelfs 12 maanden na de bevalling bij restore your core.

ZwangerFit is een officiële cursus, alleen gegeven door fysiotherapeuten, dus de beste begeleiding!

Ik geef naast ZwangerFit ook MamaFit, babymassage en buggyfit!


                        

 

Reacties

- heerlijk om nog sportief bezig te zijn
- gezellig samen met andere zwangeren en moeders oefeningen
doen en ondertussen lekker kletsen
- het helpt echt om rug- en bekkenklachten te verminderen

Neem een kijkje bij ZwangerFit

Reacties van leden

Judith Siebrands zegt: heerlijk om nog zo sportief bezig te zijn! ik kan 't iedereen aanraden!