Over mij

Gefeliciteerd met je zwangerschap!

Leuk dat je interesse hebt in ZwangerFit Emmen! Bij ZwangerFit Emmen bereid je je op een prettige en praktische manier voor op de bevalling.

Onder begeleiding van Ellen Streur-Wever, fysiotherapeute, en mama van Tristen en Linthe, leer je alles wat je wilt weten om je goed op de bevalling voor te bereiden en eventuele klachten tijdens je zwangerschap te voorkomen.

Wat is ZwangerFit® Emmen?

ZwangerFit® is een eigentijdse cursus voor de actieve zwangere vrouw en de pas  bevallen vrouw. In de les trainen zwangere vrouwen en pas bevallen vrouwen met elkaar. Deelname is mogelijk vanaf de 12e week in de zwangerschap tot 9 maanden na de bevalling. Elementen uit fitness zijn in de lessen te herkennen, ondersteund door leuke muziek.

Er is een scheiding van actieve en theorielessen, naar wens is het actieve deel aan te vullen met theorie/coaching. 

Voordeel van deelname aan deze groep is dat de fitheid en spierkracht van alle spieren langer behouden blijft of zelfs wordt verbeterd. Ook kan er al vroeg in de zwangerschap preventief getraind worden en advies gegeven worden op gebied van bekken- en bekkenbodemspieren.

ZwangerFit® bevordert het herstel en terugkeer naar het activiteitenniveau van voor de zwangerschap. Na de geboorte van de baby kan er al vanaf 4 tot 6 weken na de bevalling geoefend worden tot zelfs 9 maanden na de bevalling.

ZwangerFit is een officiële cursus, alleen gegeven door fysiotherapeuten, dus de beste begeleiding!
 

Reacties

- heerlijk om nog sportief bezig te zijn
- gezellig samen met andere zwangeren en moeders oefeningen
doen en ondertussen lekker kletsen
- het helpt echt om rug- en bekkenklachten te verminderen

Neem een kijkje bij ZwangerFit

Reacties van leden

Judith Siebrands zegt: heerlijk om nog zo sportief bezig te zijn! ik kan 't iedereen aanraden!